• Oppdatert informasjon om Coronaviruset

Folkehelseinstituttet
    Følg råda som kan førebygge smitte: Vask hendene ofte med vatn og såpe, ved hoste bruk anten papirlommetørkle eller host i albogen, og ikkje host mot andre menneske.

• Inkluderande Barnehage- og Skulemiljø

INKLUDERANDE,RAUS OG STØTTANDE

« I vår barnehage arbeider vi kontinuerleg og systematisk for å fremje eit trygt og inkluderande barnehagemiljø, og med å oppdage, undersøke og forebygge alle former for krenkelsar. Vi stoppar krenkelsar og fyljer opp med eigna tiltak heilt til barna opplever at dei har eit trygt og inkluderande miljø.»

• Vassenden Barnehage på Facebook

Vassenden Barnehage AS har eiga Facekook side.
    Her legg vi ut litt bilder som viser kva vi driv med om dagane :-)

• Vårt uteliv - Friluftsåret 2018

Som naturbarnehage er vi glade for at det no blir sett fokus på Gleda av å bruke naturen rundt oss. Vi ser det som viktig at borna får oppleve naturens betydning for kropp og sinn.

" Ekte natur gjer noko med born og menneskje som er vanskeleg å måle, men som ein likevel kan sjå, observere og sanse! " (Loftsnes)

• Barnehageplass i Vassenden Barnehage? Velkomne til oss.

For alle dei som ynskjer å søkje barnehageplass , ta gjerne kontakt med barnehagen :-)
    På telefon: 57727322
    På E-post:Vassbarn@gmail.com
    Eller stikk innom for ein prat.

For å søke plass må de gå inn på kommunen sine sider, søke opp Vassenden barnehage under private barnehagar. Så kan de søke barnet Dykkar inn til oss :-) Velkomne til oss

• Grøne tankar - Glade barn

Grøne tankar - Glade barn er eit psykopedagogisk materiell retta mot å stimulere barns tanke- og kjenslebevisstheit. Vi brukar det her i barnehagen som ein metode for å hjelpe borna til å utvikle gode haldningar til seg sjølv og andre.